Пост 1

Прво утро со блог. Се чувствувам малку чудно, ама мислам дека ќе ми се свиѓа. Си спремив еден патрон со еспресо кафе и го гледам сега преку масата со заводнички поглед. Сабота. Викенд пред Нова Година..

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s