Чепкаш по YouTube касно во ноќта и наоѓаш работи

Немав намера да пишувам нешто, но случајно наидов на видеово со лежечки велосипеди на YouTube.

Приказната е за двајца Австралијанци кои 1999 – 2000 со лежипеди ја поминале цела Русија и Монголија за да стигнат до Пекинг. Приказната, детаљите и другите подвизи на Тим Коуп можат да се видат и на неговата страна

http://www.timcopejourneys.com/page/journeys/cycling-siberia/

Ќе имам што да сонувам вечер..

Advertisements

2 thoughts on “Чепкаш по YouTube касно во ноќта и наоѓаш работи

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s